free shipping on orders over 99inside EU

Läkkisepäntie 11 C, 00620 Helsinki

0

Your Cart is Empty

Crest est. 2008 - intohimosta kamppailu-urheiluun


Crest on suomalainen kamppailubrändi korkealaatuisine ja taatusti testattuine tuotteineen, turvallisuus sekä ergonomia edellä - omintakeisella, tunnistettavalla tyylillä ja muotoilulla. Kerran kun isket Crestin hanskat käteen, tuskin enää toiste muusta haaveilet. Tuotteemme ovat myös vastuullisesti valmistettuja ja rehtiys, reiluus sekä suoraselkäisyys ovat ehdottomia arvojamme.

Crest perustettiin vuonna 2008

Taival on ollut monen kirjava ja vivahteikas - kivinen ja voitokas. Tätä nykyä tarjoamme asiakkaillemme hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia kamppailutarvikkeita ja Crest onkin yksi Suomen tunnetuimmista kamppailubrändeistä. Tuotekatalogimme Suomen kamppailulajiskenessä varsinkin nyrkkeilyn, potkunyrkkeilyn, thainyrkkeilyn, vapaaottelun ja BJJ:n sisällä on kattava ja matka Suomen halutuimmaksi kamppailuvarustetoimittajaksi on hyvää vauhtia käynnissä. Tulevaisuuden visiomme on suunnata myyntiä myös yhä vahvemmin kohti kansainvälisiä markkinoita.

 

 

Vastoinkäymisistä voittoon

Matka on tosiaan toisinaan ollut myös kivinen ja sille on sattunut vastoinkäymisiäkin. Tähänastisen tien kovin kamppailu käytiin heti haastavien korona-aikojen jälkeen heinäkuussa 2022, kun koko maatilalla oleva päävarasto paloi tuhkana tuuleen yhden salamaniskun seurauksena. Varastosta paloi kaikki, vuosien työllä suunnitellut ja hankitut tavarat.
Varastopalo oli suuri shokki ja epätoivon hetki. Mikko rämpi ja itki surrealistisessa olossaan puolipäivää. Ei sen enempää. Samana päivänä hän olikin jo lastaamassa pakettiautollista tavaraa uuteen varastoon ja tekemässä inventaariota. Mikko tiesti nousevansa ja jälleen kerran entistäkin vahvempana.
Kaikki hyvin Crest-imperiumissa tätä nykyä. Varastoja on kaksi Helsingissä ja Tervossa - rakentumaisillaan on uusi iso varasto myös vanhan palaneen tilalle.
 

Crestin uusi nousu

Kuten jokaisen kamppailijan, visionäärin ja johtajan – alkushokin jälkeen myös Mikon oma taistelijan tuli todellakin nousi. Hän sisuuntui ja oivalsi, että tässä on uusi mahdollisuus – koota brändistä entistäkin vahvempi ja viimeistellä tuotteet niin erinomaisiksi, että ne kantavat ylpeydellä läpi Suomen markkinoiden ja tämän jälkeen myös kansainvälisille markkinoille. Let´s go!

Lue koko Crestin tarina Kamppailublogistamme