ilmainen toimitus kaikille yli 99€ tilauksille

Läkkisepäntie 11 C, 00620 Helsinki

0

Ostoskori tyhjä

Koon valinta


6 oz nyrkkeilyhanska: Käytännössä junnuhanska.

8 oz nyrkkeilyhanska: Tämäkin on aikalailla junnuhanska. Käy myös pienikokoisille naisille.

10 oz nyrkkeilyhanska: Pienistä hanskoista käyttökelpoisin aikuiseen käteen. Tämän kokoinen hanska sopii hyvin pistehanska-, säkki- ja päditreeneihin. Pienikätisille ja kevyille tämä voi sopia myös tekniikkaharjoitteluun parityöskentelyssä ja taitavalle sekä kokeneelle hahmottjalle myös sparriin. 

12 oz nyrkkeilyhanska: Hanskojen hanska, jota suosittelemme yleensä naisille ensihanskaksi. Sopii monelle ja monenmoiseen treenaamiseen. Jos aiot alkuun ostaa vain yhdet yleispätevät hanskat, etkä ole varma koosta, niin valitse tämä tai seuraava koko. 

14 oz nyrkkeilyhanska: Käytetään pääsääntöisesti sparrauksessa ja sopii silti muuhunkin työstöön. Tätä suosittelemme yleensä miehille ensihanskaksi. Tästä eteen päin hanskojen paino alkaa jo tuntua lihaksissa. Joten jos käsiä ei ole heiluttelua enempää vähään aikaan liikuteltu, niin kannattaa stopata tähän ja valita nämä tai 12 oz.

16 oz nyrkkeilyhanska: Kovaan sparraukseen yli 80 kiloisille ja vahingossa liian kovaa lyöville kehäraakeille suojaamaan vastaottelijaa pahimassa tapauksessa tahattomalta tyrmäykseltä. Isojen ja voimakkaiden ihmisten hanska.

Käyttäjän paino- ja pituushaitarit sukupuolineen ovat viitteellisiä, eikä niihin kannata jäädä jumiin. Oikean kokoinen hanska löytyy yleensä jonkin aikaa treenanneena ja valmentajan tarkan silmän alla. Alkuun suosittelemme nyrkkisääntönä naisille 12oz ja miehille 14oz. Jos tarvitset apua oikean hanskakoon valinassa, laita meille viestiä osoitteeseen info@crest.fi - autamme mielellämme.